Bestil murerservice: 2120 5350 eller info@schjotzbyg.dk

Indhent håndværkertilbud:​

Badeværelse

Schjøtz Byg påtager sig alt fra små og store reparationer i forbindelse med renovering af dit badeværelse – til en total modernisering af badeværelset.

Vi bidrager altid gerne med idéer til gode løsninger. Det gælder både i forhold til indretningen og materialevalget. Med masser af projekter i vores portefølje har vi utallige gode eksempler, som kan give dig inspiration til dit nye badeværelse.

Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få det badeværelse du har drømt om.

NYT BADEVÆRELSE

Gennem vores mange års erfaring har vi opbygget et solidt kendskab til, hvilke farver, former og overflader der fungerer sammen. Skal du have et nyt badeværelse med klinker eller fliser, er det vigtigt, at rummets størrelse bliver taget i betragtning, fordi fliserne eller klinkerne skal supplere rummet til eksempelvis at virke større eller mere rummeligt. Samtidig skal et nyt badeværelse også virke indbydende og lækkert.

Vi er klar til at assistere dig i dine valg, så vi sikrer, at slutresultatet bliver, som du havde forestillet dig, når det hele står færdigt. Du undgår derfor også at stå med hele beslutningen alene, men kan derimod nyde godt af professionel rådgivning, hvor du selvfølgelig i sidste ende bestemmer.

Vi har erfaring med at hjælpe vores kunder med at tage de rigtige valg, så badeværelset kommer til at passe ind i husets stil.

Interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os endelig. Vi står klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.

Følg Schjøtz Byg ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg Garanti sikrer dig

Schjøtz Byg er medlem af Byg Garanti.

Kontakt ​Schjøtz Byg ApS

​Banevænget 22

7500 Holstebro

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 2120 5350

E-mail: info@schjotzbyg.dk

CVR: 37106283